Citroën Peugeot service Vissza a főoldalra

 

Közel 25 éve a PSA csoport vonzásában...

 

Igen, 1989 nem most volt. Pedig minden akkor kezdődött. Megnyitottuk Zuglóban Citroën alkatrészboltunkat ahol eredeti gyári alkatrészek forgalmazásával foglalkoztunk. Azonban hamarosan világossá vált számunkra, hogy a minőségi alkatrészek mit sem érnek, ha a beszerelésükhöz nincs meg a megfelelő szakértelem, célszerszámozottság. A vásárlói igények is ezt támasztották alá és így egy éven belül meg is nyitottuk első szervizünket.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővültünk, felvettük a Peugeot márkát és az autójavításon, karosszériamunkákon, fényezésen kívül már jó néhány éve a gépjárműipar más területein is letettük névjegyünket.

Csapatunk műszaki felkészültségét gondosan összeállított képzési rendszer alapján folyamatosan fejlesztjük, a pontos és gyors munkavégzést célszerszámok és gyári diagnosztikai eszközök segítségével végezzük. Az elkészült munkákat meghatározott minőségellenőrzési rendszerben folyamatosan ellenőrizzük, hogy az Önök megelégedése mindig maximális legyen.

Ügyfeleinket eredeti alkatrészek esetében szinte minden esetben egy napon belül ki tudjuk szolgálni, mivel  a gyárból napi alkatrész beszállításunk van. Amennyiben költséghatékonyabb megoldást keresnek abban az esetben is partnerük tudunk lenni. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a PSA csoport beszállítói körét és sok esetben beszállítói csomagolásban jóval kedvezőbb áron tudjuk adni az eredetivel megegyező alkatrészeket. Természetesen amennyiben ennél is olcsóbb megoldást keresünk akkor utángyártott, jó minőségű alkatrészekkel végezzük el gépkocsija javítását.

 

Kérdéseivel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen minket a +36 1 283-00-19-es telefonszámon.

 

Üdvözlettel:

                Az FGP Kft. csapata